fbpx

BABY FOTOGRAFIE

Baby fotografie, de schattige newborn fase ging veel te snel voorbij en nu willen jullie graag de volgende fase laten vastleggen. Jullie hebben een alerte en blije baby  dat klaar is voor de wereld. Een kindje met een eigen karakter, karakter trekjes die je nooit wilt vergeten.

Deze foto sessie is geschikt voor kindjes vanaf 3 maanden tot en met 1 jaar.

Willen jullie meer informatie over deze reportage? klik dan op meer informatie of contact.

”Capture what you love”

first moments fotografie is een baby en Newborn fotograaf gevestigd in zuid limburg. Met grote passie leg ik jullie pasgeboren baby vast.

Ook maak ik met grote passie foto’s van jullie kindje als hij of zij kan zitten. Deze foto’s kunnen in de studio worden gemaakt of op een mooie buiten locatie.

Als jullie kindje wat ouder is, maak ik ook mooie gezinsreportages. Leuk om in jullie woonkamer op te hangen. Zo pronken jullie foto’s boven jullie bank.

Investering 

159,-

baby fotografie limburg

Sessiekosten

Mijn tijd en creativiteit

10 digitale bestanden

You are precious in every way, the sunshine in my day, the joy in my soul, and the love of my life.

Jullie krijgen voor de shoot een uitgebreid kleding advies. natuurlijk mogen jullie ook gebruik maken van de kledingstukken die ik in mijn studio heb. 

Hier mogen jullie gebruik maken van onder andere jurken, truien en vesten. Na jullie shoot ga ik al jullie foto’s bewerken. Jullie krijgen dan een link met een persoonlijk wachtwoord. Hierop kunnen jullie inloggen en jullie favoriete foto’s aanklikken. Natuurlijk kunnen jullie hierna ook fotoproducten naar wens bestellen.

error: Content is protected !!