fbpx

BABY FOTOGRAFIE

Babyfotografie

Jullie willen graag mooie foto’s van jullie kindje?

Ik ga jullie baby fotograferen op een pure, natuurlijke manier.

Zonder poespas, jullie kindje is prachtig van zichzelf.

De schattige newborn fase ging veel te snel voorbij. Nu hebben jullie een alerte blije baby die klaar is om de wereld te ontdekken.

Een kindje met zijn of haar eigen karakter, karaktertrekjes die je nooit wilt vergeten.

In mijn knusse studio in Bocholtz maak ik deze prachtige en tijdloze foto’s van jullie kindje. Je hoeft niets mee te brengen, alles is aanwezig in de studio.

Deze sessie is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden tot 1 jaar.

”Capture what you love”

first moments fotografie is een baby en Newborn fotograaf gevestigd in zuid limburg. Met grote passie leg ik jullie pasgeboren baby vast.

Ook maak ik met grote passie foto’s van jullie kindje als hij of zij kan zitten. Deze foto’s kunnen in de studio worden gemaakt of op een mooie buiten locatie.

Als jullie kindje wat ouder is, maak ik ook mooie gezinsreportages. Leuk om in jullie woonkamer op te hangen. Zo pronken jullie foto’s boven jullie bank.

Investering 

199,-

baby fotoshoot limburg

Sessiekosten

10 digitale bestanden

You are precious in every way, the sunshine in my day, the joy in my soul, and the love of my life.

Jullie krijgen voor de shoot een uitgebreid kleding advies. natuurlijk mogen jullie ook gebruik maken van de kledingstukken die ik in mijn studio heb. 

Hier mogen jullie gebruik maken van onder andere jurken, truien en vesten. Na jullie shoot ga ik al jullie foto’s bewerken. Jullie krijgen dan een link met een persoonlijk wachtwoord. Hierop kunnen jullie inloggen en jullie favoriete foto’s aanklikken. Natuurlijk kunnen jullie hierna ook fotoproducten naar wens bestellen.

error: Content is protected !!