fbpx

BLOG

Hieronder vindt je verschillende blogs over newbornfotografie, geboortefotografie, zwangerschapsfotografie, baby en familie fotografie

webiste 11 geboortefotografie
GEBOORTE SEM

30-11-2019

ls ik net mijn laatste foto heb genomen krijg ik telefoon om 15.46 uur. Het is Robbie. Hij vertelt dat Vicky 8 centimeter heeft en ze waarschijnlijk niet meer naar het ziekenhuis gaan.

geboortefotografie Limburg
GEBOORTE HOLLY

22-10-2020

Als de navelstreng is uitgeklopt en doorgeknipt wordt hun meisje gecontroleerd. Ze doet het ontzettend goed en wordt weer terug bij Kaylie gelegd. 

En dan nu de naam …! 

geboortefotografie 3
GEBOORTE JOLIE

18-10-2019

De verloskundige geeft aan om naar boven te gaan zodat Shanice in bad kan gaan. Dan komt ook de kraamzorg, de verwarming wordt aangezet en de kraamzorg pakt alle spulletjes die nodig zijn. Ze vraagt om het eerste pakje. Shanice vraagt of ik iets uit de kast wil halen want de vluchttas moest ze nog klaar maken, haha!

geboortereportage 5
GEBOORTE NORA

14-10-2019

Om 00.00uur heb ik nog niks van ze gehoord en ik maak me zorgen, ik besluit dat ik langzaam mijn spullen pak en richting het ziekenhuis vertrek. 

Om 00.26uur laat ik Menno weten dat ik toch alvast naar het ziekenhuis ben gereden. 

geboortefotografiewebiste1
GEBOORTE KAI

11-10-2019

Op donderdag 10 oktober vertel ik aan mijn man na het eten dat ik het gevoel heb dat Sanne deze nacht gaat bevallen. Ik ben nog een aantal reportages aan het bewerken en tijdens het werk krijg ik een berichtje van Sanne; 

myrthe 33
GEBOORTE JULIAN

20-09-2019

Mijn vriendin maakt een kop koffie voor mij en alsof het zo moest zijn, toen ik mijn laatste slok op had kreeg ik een berichtje.
“5 a 6 centimeter ontsluiting met pittige weeën”
Ik pak mijn spullen en vertrek naar Stefan en Myrthe.

geboortefotografie Nederland
GEBOORTE MYLAN

15-08-2019

William maakt de deur open en kijkt verschrikt. Afspraak vergeten! De kindjes waren logeren bij opa en oma en Eline en William waren net op de bank Netflix aan het kijken. We nemen nog even alles door van de geboorte en hebben het nog even over mooie Netflix series. 

geboortefilm limburg geboortefotografie limburg geboortefilm zuid Limburg
GEBOORTEFILM

09-08-2019

Geboortefilm limburg. Geboortefotografie in Limburg.

firstmoments-small (46)
PLAN B

13-07-2018

Veel ouders vragen zich direct één ding af “Wat als ik tegelijkertijd met een andere moeder beval?”
Wij hopen daar door middel van dit blog antwoord op te geven, en te laten zien hoe wij dit achter de schermen willen regelen.

error: Content is protected !!