fbpx

FAMILIE FOTOGRAFIE 

”You Will never look back on life and think I spent too much time with my kids”

Familie fotografie; het fotograferen van jullie als familie. Op een pure en ongedwongen manier.

Thank you for trusting me for capture these moments for you

Een familie sessie, jullie vastleggen zoals jullie écht zijn. Daar houd ik van. De spontaniteit in de foto terug zien en weer even terug kunnen gaan naar dat moment, dat moment toen in die foto. Tijdens de reportage wordt er zo min mogelijk geposeerd. Ik geef jullie wel af en toe aanwijzingen.

Jullie hoeven dus niet in de camera te kijken!

Ook krijgen jullie een kleding advies en mogen jullie gebruik maken van kledingstukken die in mijn bezit zijn. Denk hierbij aan jurken, vesten , truien. Maar ook kledingstukken voor meisjes/jongens tot 6 jaar.

Wil je graag meer informatie over deze reportage, of wil je een reportage reserveren? Neem gerust contact met mij op.

familie fotografie

Het leven zit vol met avonturen en spontaniteit. Dat is waarom ik ervan houd om de échte ongeposeerde momenten vast te leggen.

 

Die avonturen wil ik graag voor jullie vastleggen. Op een ongedwongen en spontane manier. Het liefst op een mooie buiten locatie.

Zo hebben we de natuur als onze achtergrond. In de zomer heeft mijn voorkeur om de reportage te plannen bij een mooi laagstaand zonnetje. Op deze manier krijgen we een mooie warme gloed op de foto’s. Wat het beeld natuurlijk compleet maakt. 

De kindjes hoeven niet stil te zitten en te poseren. Zij mogen gewoon heerlijk rondrennen en spelen. Ik maak geen statische familie portretten.

error: Content is protected !!