GEBOORTEFOTOGRAFIE

Geboortefotografie Limburg

First Moments maakt foto’s van de gehele bevalling. Van het begin van de weeën tot de geboorte van jullie kindje. Alle emoties, spannende, bijzondere momenten en mooie details worden ook vastgelegd. Ook de controles van jullie kindje worden niet vergeten. Daarna blijf ik nog ongeveer  2 uurtjes om jullie eerste momenten samen vast te leggen. Eventueel ook de ontmoeting met broertje(s) of zusje(s). Jullie kunnen de geboortedag van jullie kindje echt samen beleven als de geboorte vastgelegd wordt door een fotografe.

Als jullie contact opnemen voor meer informatie, zullen we een afspraak inplannen om elkaar te ontmoeten. Zodat jullie mij leren kennen en vragen kunnen stellen. Zodra jullie zeker weten dat ik de geboortedag van jullie kindje mag vastleggen, blijven we in contact. Ik vind het fijn om te horen hoe het met jullie gaat gedurende de zwangerschap, ook hoe de afspraken bij de verloskundige of het ziekenhuis verlopen.

De bevalling is een intiem moment en First Moments Fotografie zal er voor zorgen dat het op professionele wijze en met veel respect voor jullie wordt vastgelegd. Elke keer is het een eer om deel uit te mogen maken van het begin van nieuw leven! Als geboortefotograaf voel je de spanning, de pijn, de emoties en de vreugde. Dit wil ik ook precies laten zien in het eindresultaat.

Een geboortereportage is zowel mogelijk bij een thuis bevalling als bij een bevalling in het ziekenhuis.

Wist je dat First Moments op de O.K van het Zuyderland Geboortecentrum mag fotograferen? Geboortefotografie in Limburg is dus ook mogelijk als jullie een geplande sectio/gentle sectio krijgen.

 

 

Wil je niet de hele geboorte laten vastleggen maar bijvoorbeeld alleen de ontmoeting met een ouder broertje(s) of zusje (s), dan kan dat ook.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bij een geboortereportage zit:

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek, tijdens dit gesprek kunnen jullie vragen stellen en krijgen jullie uitleg over geboortefotografie
Contact tijdens de zwangerschap
Altijd bereikbaar voor jullie vanaf week 37 van de zwangerschap totdat het kindje geboren is
Aanwezig tot ongeveer 2 uurtjes na de geboorte

Pakket 1

Tussen de 50 en 70 
foto’s op hoge resolutie digitaal
Mini album met een selectie  foto’s

KOSTEN:
€750  

Of  pakket 2:

Alle foto’s inclusief een fine art luxe album in luxe bewaarbox

KOSTEN:

€1100

error: Content is protected !!