fbpx

OVER MIJ

Hi!

 

 

Mijn naam is Stephanie, getrouwd met mijn man Rik en moeder van 3 kindjes van 9,6 en 4. In 2016 ben ik mijn bedrijf First Moments Fotografie gestart. Een droom die uitkwam!

 

Ik fotografeer ouderschap. Tijdens de zwangerschap, je geboorteverhaal vertellen, newborn foto’s, baby  en familie foto’s.

Mijn passie in fotografie ligt in het vastleggen van levensmomenten, het verbinden van jullie als gezin. Gezinnen die mij in hun leven toelaten, waar ik hun verhaal kan vertellen via mijn ogen, hart en lens.

Ook word ik geïnspireerd door mijn eigen kindjes om deze waardevolle herinneringen vast te leggen. Foto’s zijn mijn hele leven al belangrijk geweest voor mij.

Na de geboorte van mijn jongste is de liefde voor fotografie gegroeid. De geboorte van mijn jongste was de meest intense geboorte en ik kijk nog vaak terug naar de foto’s die toen gemaakt zijn, om dit moment te herbeleven.

Hierna besefte ik mij dat de tijd, hoe cliché het ook klinkt, ontzettend snel gaat. Daarom vind ik het ook zo bijzonder dat ik deze momenten voor andere mag vastleggen!

 

#STEPHANIE

#Moeder #Vrouw #Familie #Vrienden #Newbornfotograaf #Geboortefotograaf #Thee #Apple #Zomer #NikonD750 #NikonD850 #nikonz6 #Sigma #HappyItaly #Lightroom #Photoshop #Zwemmen #Shoppen #Foto’s #Honden #Kletsen #Bellen #Wandelen #Naturallight #Facebook #Instagram #Vakantie

I believe there is nothing like the feeling when I take a photograph, knowing I have recorded a single moment in time that embraces so much value and power.

A photograph, that draws you in and speaks to you. A photograph that will out live and out last and will always carry with it, a special message that will say so much more than any words ever could.

Willen jullie graag meer informatie?

Via “contact” kunnen jullie een contact formulier invullen en dan neem ik contact met jullie op. Ook ben ik te bereiken op:

info@firstmomentsfotografie.nl of 0619923880

error: Content is protected !!