fbpx

OVER MIJ

Hi!

 

 

Ik ben  Stephanie, het gezicht achter First Moments fotografie.

Cliché maar waar, de tijd vliegt! Daarom vind ik het zó waardevol om mooie herinneringen vast te leggen. Zo groeide mijn liefde voor fotografie en besloot  ik mijn eigen bedrijf te starten. Ik blijf het telkens zó bijzonder vinden om deze mooier momenten vast te leggen!

 

Ik fotografeer ouderschap. Tijdens de zwangerschap, je geboorteverhaal vertellen, newborn foto’s, baby  en familie foto’s.

Mijn passie in fotografie ligt in het vastleggen van levensmomenten, het verbinden van jullie als gezin. Gezinnen die mij in hun leven toelaten, waar ik hun verhaal kan vertellen via mijn ogen, hart en lens.

Ook word ik geïnspireerd door mijn eigen kindjes om deze waardevolle herinneringen vast te leggen. Foto’s zijn mijn hele leven al belangrijk geweest voor mij.

Na de geboorte van mijn jongste is de liefde voor fotografie gegroeid. De geboorte van mijn jongste was de meest intense geboorte en ik kijk nog vaak terug naar de foto’s die toen gemaakt zijn, om dit moment te herbeleven.

Hierna besefte ik mij dat de tijd, hoe cliché het ook klinkt, ontzettend snel gaat. Daarom vind ik het ook zo bijzonder dat ik deze momenten voor andere mag vastleggen!

 

#STEPHANIE

#Moeder #Vrouw #Familie #Vrienden #Newbornfotograaf #Geboortefotograaf #Thee #Apple #Zomer #NikonD750 #NikonD850 #nikonz6 #Sigma #HappyItaly #Lightroom #Photoshop #Zwemmen #Shoppen #Foto’s #Honden #Kletsen #Bellen #Wandelen #Naturallight #Facebook #Instagram #Vakantie

I believe there is nothing like the feeling when I take a photograph, knowing I have recorded a single moment in time that embraces so much value and power.

A photograph, that draws you in and speaks to you. A photograph that will out live and out last and will always carry with it, a special message that will say so much more than any words ever could.

Willen jullie graag meer informatie?

Via “contact” kunnen jullie een contact formulier invullen en dan neem ik contact met jullie op. Ook ben ik te bereiken op:

info@firstmomentsfotografie.nl of 0619923880

error: Content is protected !!