fbpx

VOORWAARDEN

 1. Fotoshoots vinden plaats in overleg met First Moments Fotografie, door de week of in het weekend.
 2. Geboortefotografie kan niet op voorhand bepaald worden hoe lang/kort dit zal duren. Na de geboorte ben ik ongeveer nog 2 uur aanwezig.
 3. First Moments zal er alles aan doen om, als ik gebeld word, bij geboortefotografie zo snel mogelijk aanwezig te zijn.
 4. First Moments zal, in het geval ik te laat ben door overmacht, zoveel mogelijk van de geboorte vast te leggen ook als de baby al geboren is.
 5. First Moments bewaart uw shoot 1 maand na het versturen van uw bestanden. In verband met privacy. Sla uw shoot goed op en kopieer het meerdere malen op diverse manieren zodat u de bestanden niet kwijt kan raken.
 6. First Moments levert geen onbewerkte bestanden, in verband met het waarborgen van kwaliteit.
 7. Foto’s worden alleen in overleg gedeeld op social media/website.
 8. Het is niet toegestaan de digitale bestanden zelf te bewerken. Dus niet bijsnijden, zwart wit maken of een filter eroverheen gooien.
 9. Voelt uw baby zich ziek? Of iemand van uw gezin? Graag 24 uur van te voren afmelden, zodat we een andere datum kunnen inplannen.
 10. First Moments is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken die niet door mij zelf zijn geleverd.
 11. U heeft het gebruiksrecht, niet het auteursrecht. Dat houdt in dat u foto’s mag delen en afdrukken maar niet mag insturen naar fotowedstrijden etc.
 12. De fotoshoot wordt altijd per mail/app bevestigd door First Moments, daarmee ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden.
error: Content is protected !!