ZWANGERSCHAPSSESSIE

Zwangerschapsfotografie is het fotograferen van de groei van een nieuw leven.

In deze korte periode gebeurt er zoveel met het lichaam van een vrouw, van binnen en van buiten zoals de groei van je buik maar ook emotioneel verandert er een hoop. Het is een bijzondere periode waarin van alles op je af komt en je soms vergeet om er echt van te genieten. Een periode waarin jullie enorm uitkijken naar de geboorte van jullie kindje. Een zwangerschapssessie laat jullie weer even stil staan bij deze speciale periode. De foto’s zijn voor jezelf erg fijn om te hebben, maar ook heel leuk om later aan je kind te laten zien. Kijk, daar zat jij in mama’s buik!

Tijdens de zwangerschapssessie vind ik het belangrijk zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven om zo het pure en ongedwongen gevoel in jullie foto’s te laten terugkomen. Ik zie de mooiste momenten in een ongedwongen sfeer zoals ze zijn en deze zullen resulteren in sfeervolle en spontane foto’s.

Foto’s die je later nog eens bekijkt en kunt koesteren. Foto’s waarmee jullie weer terug gaan naar die bijzondere tijd.

Zwangerschapsfotografie wordt meestal gedaan in de periode tussen de 30 en 34 weken zwangerschap. Je kunt een zwangerschapsreportage al op tijd bij mij boeken.

Een zwangerschapssessie is mogelijk in de studio of een mooie locatie in de natuur of bij jullie thuis in een lifestyle sfeer.

error: Content is protected !!